Select Page

Zaključeno je 42. tekmovanje v znanju fizike za Stefanova priznanja.

Tekmovanje je potekalo v treh sklopih. Začeli smo s šolskim tekmovanjem, ki je potekalo 02.02.2022. Na šolskem tekmovanju je sodelovalo 10 učencev 8. in 9. razreda. Priznanje za dosežen uspeh na tekmovanju so prejeli 4 učenci.

Na regijsko tekmovanje, ki je potekalo,14.04.2022, v OŠ Ankaran, sta se uvrstila osmošolec in  devetošolka. Osmošolec je dosegel bronasto Stefanovo priznanje in rezultat, ki ga je popeljal na državno tekmovanje.

Državno tekmovanje je potekalo v soboto,14.05.2022, na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Naš učenec je dosegel srebrno Stefanovo priznanje.

Vsem tekmovalcem čestitam za dosežen uspeh.

Marezige,24.05.2022                                                                                                   Suzana Lisjak

                                                                                              mentorica in vodja tekmovanja iz znanja fizike


Osmošolec Rok Starc je v soboto, 7. 5. 2022, zaključil tekmovanje v nogometu v ligi MNZ Koper U 15.  S soigralci je dosegel krasen rezultat, postali so prvaki.

Povezava do objavljene novice.

Čestitke za dosežen razultat!


Osmošolec Luka Marinšek je med 23.4. – 26.4. nastopal na Odprtem prvenstvu U14, ki je potekal v Kopru. Luka je nastopal tako v kategoriji posameznikov, kot v dvojicah ter zabeležil za njega najboljši vikend od kar se je odločil za igranje tenisa. V kategoriji posameznikov, kjer je nastopal v vlogi 5. nosilca, je po treh zaporednih zmagah klonil šele v polfinalu proti končnemu zmagovalcu turnirja z rezultatom 6:3, 6:3 ter tako osvojil 3.- 4. mesto. Prav tako je uspešno nastopal v konkurenci dvojic, kjer je skupaj s soigralcem iz Ljubljane po dveh zmagah nastopila v samem finalu. Žal sta v finalu morala priznati premoč prvim nosilcem in sta tako osvojila odlično 2. mesto.

Nekaj utrinkov iz samega turnirja ter povezava do članka objavljenega na strani Teniške zveze Slovenije:

U14: Karolina Trnkovski odlično formo potrdila še v Kopru, Lugarič v finalu boljši od Štora

REACT – EU

Dostopnost